Založ si blog

Naučme našich politikov prehrávať

Pracujem a vediem ľudí už veľa rokov. Mám rád históriu aj politickú históriu. Tieto moje skúsenosti ma doviedli k veľmi jasnému poznaniu.  Ľudská povaha a možno aj podstata ostala viac-menej rovnaká už stovky rokov.

Zoberiete dospelému mužovi hračku a on sa správa ako trucovitý malý chlapec.

Predseda Smeru nepožičia svoju hračku (ľavicovú stranu) nikomu inému, je to jeho hračka, len jeho hračka. Ty ani ty sa jej ani nedotknite. Bolo by to skvelé video v materskej škôlke, ako sa nechce podeliť o hračku s nikým iným so svojich kamarátov, ale to tu už bolo či nie???

Predseda KDH sa tiež zachoval ako malý chlapec. Keď ste mi nedali to čo som chcel tak ja sa s Vami nebudem hrať a trucovito odišiel.

Vedenie PS asi nainfikoval p. Hlina tiež.

Tieto deti nevedia prijímať porážky. Mali by sme ich to naučiť naozaj v materskej škôlke.

Mám 7 ročného syna a nehovorím, že som ho nikdy nenechal vyhrať keď sme spolu hrali futbal alebo pexeso, ale všetkého veľa určite škodí. Aj toho dobrého. Keď sa človek naučí stále len vyhrávať nevie ako sa prehráva.

Taká dobrá porážka z času na čas uskromní. Nerozmaznávajme našich politikov, sem tam im jednu takú dobrú porážku uštedríme. Nezaslúžia si to?

Vedec Trump či Doktor Trump?

24.04.2020

Ako sa hovorí, keď ste si už mysleli, že už nemôže prísť s ničím blbším, on vás prekvapí a predsa len príde. Už sme si zvykli, že Trump nemá blízko k vede a nechápe ju. Keby bol aspoň ticho a nemiešal sa do vedcov, do expertov, ale on predsa nemôže nechať niekoho iného byť stredobodom pozornosti, on chce byť expert tiež a radiť ľuďom. Na poslednej svojej [...]

Bitka o nadvládu nad Zemou. Pokorní či arogantní?

10.04.2020

Pokorní zdedia zem. Zjednodušene povedané v Biblii. Je to už asi 35 rokov čo som v škole študoval Bibliu ale verše z 5 kapitoly Matúšovho evanjelia si asi pamätá skoro každý. Verš 5 hovorí “Blahoslovení sú pokorní, lebo oni zdedia zem”. Niekde to prekladajú ako tichí, ale o to tu teraz neide. V angličtine to prekladajú ako “meek”. Meek je výstižné. [...]

2020 rok bez party a osláv

09.04.2020

2020 bude pre ľudí, ktorí majú radi party a zábavu medzi ľuďmi asi Annus horribilis. TAk skoro sa asi bary, krčmy, diskotéky a reštaurácie neotvoria. O koncertoch a divadlách a veľkých športových podujatiach s fanúšikmi môžme len snívať. Vyzerá to tak, že najhoršie ohniská kde sa Covid 19 začal šíriť boli podujatia kde bolo pokope viac ľudí a boli dlho spolu [...]

polárna žiara

Čína si už brúsi zuby. Posledný voľný kus zeme na strategickom súostroví Arktídy je na predaj

17.05.2024 10:19

Záujemcovia môžu získať odľahlý pozemok s názvom Söre Fagerfjord na juhozápade Svalbardu za 300 miliónov eur.

Václav Klaus

Ochranka zlyhala aj pri Klausovi. Vtedy mal však útočník iba airsoftovú pištoľ

17.05.2024 10:00

„Keby mal ostrú zbraň, tak sme bez prezidenta,“ povedal český bezpečnostný expert Andor Šándor o incidente z roku 2012, keď mladý výtržník vystrelil na Václava Klausa.

fico, atentát na fica,

Klaus vyzval médiá, aby nebagatelizovali atentát na slovenského premiéra Fica

17.05.2024 09:38

Bagatelizovanie toho, čo sa stalo, je podľa českého exprezidenta niečo, proti čomu treba „zásadne protestovať“.

atentát Banská Bystrica Fico nemocnica polícia

NAKA prehľadala byt strelca na Fica. Domov priviezla aj atentátnika

17.05.2024 08:43, aktualizované: 09:35

Vyšetrovatelia vykonávali domovú prehliadku a kriminalistickí technici zaisťovali stopy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 19
Celková čítanosť: 77919x
Priemerná čítanosť článkov: 4101x

Autor blogu

Kategórie