Založ si blog

V USA sa asi chystajú na kanibalizmus

V USA ostali otvorené predajne so zbraňami, lebo sú vraj rovnaké dôležité ako potraviny. Kde sú hodnoty tejto krajiny. Toto už nie je zvrátenosť toto je vrcholná nezmyselnosť.

V USA asi zbrane jedia, alebo všetci plánujú poľovať. Možno sa z nich stanú kanibali keď nebudú mať čo jesť. Môj obľúbený spisovateľ Jonathan Swift (ten čo napísal Gulliverové cesty) raz napísal satirický príspevok s návrhom ako vyriešiť hladomor ktorý v tej dobe prežívalo Írsko. Navrhoval aby chovali ľudské babätká na mäso. Malo to celkom príjemné dopady, samozrejme asi väčšie pre mužskú populáciu ako pre ženskú.

Možno americkí zákonodarcovia majú podobný zmysel pre humor ako Swift, hoci pochybujem či väčšina z nich by pochopila Gulliverové cesty. Ale inteligencia, alebo skôr chýbajúca inteligencia poniektorých amerických politikov je extrémne rozsiahla a povedal by som téma, ktorá má nekonečný potenciál a preto ju radšej nechám na inokedy.

 

Naspäť k zbraniam a potravinám. Asi všetci poznáme rozprávku Soľ nad zlato. V nej nakoniec kráľ zistí že zlatom ani drahými šperkami si jedlo neosolí. Možno aj Američania zistia, že zbrane im jedlo nenahradia ani nezabezpečia. Ale to je asi planý sen.

 

Asi bude v USA zábava.Inak najlepšie sa darí čínskym predajcom zbraní, keďže ľudia čínskeho pôvodu v USA sa boja pomsty, alebo nepokojov voči nim za to že ich vinia za vznik koronavírusu Covid 19.

A top americký predstaviteľ neinteligencie ich politikov k tomu veľmi prispel “inteligentnými” rečami o príčinách vzniku koronavírusu ako vinil za jeho vznik Číňanov. Smola je že tento pán je zároveň šéf USA ako ich Prezident. A on nevie fungovať inak len tak, že za všetky problémy hľadá vinníka mimo vlastnej osoby. Tento exemplár ľudskej rasy nám USA dalo na piedestál aby sme ho mohli študovať a skúmať. Takýto kus …. nenájdete hocikde a hocikedy. Podľa mňa v ľudskej histórii ich bolo len pár a neobjavujú sa ani raz za generáciu. Takýto jedinec sa objaví raz za storočie a tento je možno tisícročný falat. Mám obavu len z toho že tento americký vtip nás asi všetkých dobehne.

Vedec Trump či Doktor Trump?

24.04.2020

Ako sa hovorí, keď ste si už mysleli, že už nemôže prísť s ničím blbším, on vás prekvapí a predsa len príde. Už sme si zvykli, že Trump nemá blízko k vede a nechápe ju. Keby bol aspoň ticho a nemiešal sa do vedcov, do expertov, ale on predsa nemôže nechať niekoho iného byť stredobodom pozornosti, on chce byť expert tiež a radiť ľuďom. Na poslednej svojej [...]

Bitka o nadvládu nad Zemou. Pokorní či arogantní?

10.04.2020

Pokorní zdedia zem. Zjednodušene povedané v Biblii. Je to už asi 35 rokov čo som v škole študoval Bibliu ale verše z 5 kapitoly Matúšovho evanjelia si asi pamätá skoro každý. Verš 5 hovorí “Blahoslovení sú pokorní, lebo oni zdedia zem”. Niekde to prekladajú ako tichí, ale o to tu teraz neide. V angličtine to prekladajú ako “meek”. Meek je výstižné. [...]

2020 rok bez party a osláv

09.04.2020

2020 bude pre ľudí, ktorí majú radi party a zábavu medzi ľuďmi asi Annus horribilis. TAk skoro sa asi bary, krčmy, diskotéky a reštaurácie neotvoria. O koncertoch a divadlách a veľkých športových podujatiach s fanúšikmi môžme len snívať. Vyzerá to tak, že najhoršie ohniská kde sa Covid 19 začal šíriť boli podujatia kde bolo pokope viac ľudí a boli dlho spolu [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 19
Celková čítanosť: 77831x
Priemerná čítanosť článkov: 4096x

Autor blogu

Kategórie